Umineko no Naku Koro ni

Scor

Mai multe informatii despre Umineko no Naku Koro ni impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Umineko no Naku Koro ni
Tipe :
Episoade :
Durata :
Scor :
Sezon :
Descriere

Ac┼úiunea din Umineko no naku koro ni (C├ónd pl├óng pesc─âru┼čii) se concentreaz─â pe evenimentele s├óngeroase petrecute pe insula Rokkenjima ├«n zilele de 4 ╚Öi 5 octombrie 1986. ├Äntalnirea anual─â a membrilor bogatei familii Ushiromiya se transform─â ├«ntr-un masacru ┼či toate indicile par s─â duc─â la vr─âjitoarea Beatrice, pe care capul familiei ar fi vrut s-o readuc─â la via┼ú─â.Familia Ushiromiya se intalneste pe Insula Rokkenjima (proprietatea lor) pentru a participa la reuniunea anuala, prilej cu care urmeaza sa dezbata tema mo╚Ötenirii. Sunt lua╚Ťi prin suprindere de apari╚Ťia unui invitat nea╚Öteptat, care ├«i invit─â s─â participe la un joc, ├«n care miza este ├«nsu╚Öi sufletul lor. Provocarea este acceptat─â de c─âtre Battler, care decide s─â-i demonstreze ├«ns─â╚Öi vr─âjitoarei faptul c─â supranaturalul nu exist─â (├«ncerc├ónd s─â explice ac╚Ťiunile vr─âjitoarei pe cale logic─â). ├Äns─â Beatrice nu este gata s─â-╚Öi renege existen╚Ťa pe baza spuselor unui muritor ╚Öi riposteaz─â.PersonajeKinzo Ushiromiya – Este capul familiei Ushiromiya, care la inceputul anime-ului este pe moarte (prilej cu care mo╚Ötenitorii familiei se ├«nt├ólnesc la reuniunea anual─â pentru a dezbate problema ├«mp─âr╚Ťirii averii). Aparent neimportant, ├«ntreaga povestea graviteaz─â totu╚Öi ├«n jurul ac╚Ťiunilor sale din trecut.Krauss Ushiromiya, Eva Ushiromiya, Rudolf Ushiromiya, Rosa Ushiromiya – Copiii lui Kinzo si posibilii beneficiari ai averii sale.Natsuhi Ushiromiya, Hideyoshi Ushiromiya, Kyrie Ushiromiya, Asumu Ushiromiya – Ginerii si norele lui KinzoJessica Ushiromiya – Nepoata lui Kinzo, tr─âie╚Öte pe Insula familiei. ├Än╚Ťeleg─âtoare ╚Öi sociabil─â.George Ushiromiya – Nepotul lui Kinzo, cel mai mare dintre veri. Inteligent, u╚Öor timid.Battler Ushiromiya – Personajul principal ╚Öi cel care se confrunt─â cu vr─âjitoarea. ├Änc─âp─â╚Ť├ónat, aparent superficial, ├«ns─â foarte inteligent.Ange Ushiromiya – Sora mai mica a lui Battler, nu este prezent─â la reuniunea familiei ╚Öi apare abia multi ani mai tarziu, ca singura beneficiar─â a averii.Maria Ushiromiya – Cea mai t├ónar─â dintre veri╚Öoare, ├«n v├órst─â de 9 ani. Este fascinat─â de tot ceea ce ├«nseamn─â ocult ╚Öi este prima care atest─â existen╚Ťa vr─âjitoarei de pe Insul─â.Shannon, Kanon, Genji Ronoue, Toshiro Gohda, Chiyo Kumasawa – Servitorii familiei, puternic devotati stapanilor lor.Beatrice the Golden – Personajul principal al animelului, cunoscut─â ╚Öi ca \””Vr─âjitoarea Aurului\””. Pe Insula Rokkenjima exist─â o legend─â potrivit c─âreia ├«n trecut vr─âjitoarea i-ar fi dat 10 tone de aur lui Kinzo, pentru a reface numele familiei. Desigur, ├«n schimbul aurului i-a cerut si un pre╚Ť. Acum, Kinzo afl├óndu-se pe moarte, trebuie s─â pl─âteasca acest pre╚Ť, iar vr─âjitoarea s-a ├«ntors pentru a re├«nvia.Se mai spune de asemenea c─â vr─âjitoarea a fost ├«n trecut amanta lui Kinzo, ├«ns─â legendele ascund de fapt un adev─âr trist.

Episoade Vizioneaza
Umineko no Naku Koro ni – 26 Final Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 25 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 24 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 23 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 22 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 21 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 20 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 19 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 18 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 17 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 16 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 15 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 14 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 13 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 12 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 11 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 10 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 09 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 08 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 07 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 06 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 05 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 04 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 03 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 02 Vezi
Umineko no Naku Koro ni – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress