Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

Scor
Episodes

Mai multe informatii despre Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai
Tipe :
Episoade :
Studio :
Genuri : ,
Durata :
Scor :
Sezon :
Descriere

Kirino Kousaka întruchipează studenta ideală cu aspectul la fel de încântător. Calitățile ei sunt aproape perfecte , ea lucrează ca model profesionist alături de prietena ei cea mai bună, Ayase, care se tem să stea prin preajma oamenilor mincinoși și a unui tip de persoane numite otaku. Dar ceea ce Ayase nu știe este că Kirino ascunde un secret profund, înrădăcinat, care va fi adus curând la lumină.
Într-o zi, Kyousuke, fratele perfect al lui Kirino, se împiedică într-un joc eroge care nu aparține nimănui înafară de sora lui care apare fără cusur. Cu reputația ei în joc, Kirino îi ordonă fratelui ei, introducând-ul tot odată în lumea anime-urilor și a jocurilor eroge. Prin intermediul lui Kirino, Kyousuke întâlnește o fată gotică loli pe nume Ruri Gokou și o fată otaku cu ochelari, Saori Makishima, începând astfel un stil de viață cu totul nou. Dar pe măsură ce se implică tot mai mult în viața secretă a surori lui mai mici, devine din ce în ce mai greu de ținut în frâu.

Episoade Vizioneaza
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 12 True End Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 12 Good End Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 11 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 10 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 09 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 08 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 07 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 06 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 05 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 04 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 03 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 02 Vezi
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress