Midori no Hibi

Scor

Mai multe informatii despre Midori no Hibi impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Midori no Hibi
Tipe :
Episoade :
Status :
Durata :
Scor :
Descriere

Povestea este despre Sawamura Seiji, un licean cu o reputație foarte proasta, motiv pentru care nu reuseste sa-si faca o prietena.Seiji Sawamura devine disperat sa-ai faca o prietena avand in vedere ca fusese deja respins de 20 de fete si incepe sa devina ingrijorat ca singura companie pe care o va avea vreodata va fi mana sa dreapta.Aparent se pare, că nu se va schimba pana pana atunci când intr-o zi, el se trezeste si descopera ca mana sa dreapta a devenit o fata pe nume Midori Kasugano, ii care mărturiseşte că a avut o pasiune pentru el in ultimii trei ani.

Episoade Vizioneaza
Midori no hibi – 13 Final Vezi
Midori no Hibi – 12 Vezi
Midori no Hibi – 11 Vezi
Midori no Hibi – 10 Vezi
Midori no Hibi – 09 Vezi
Midori no Hibi – 08 Vezi
Midori no Hibi – 07 Vezi
Midori no Hibi – 06 Vezi
Midori no Hibi – 05 Vezi
Midori no Hibi – 04 Vezi
Midori no Hibi – 03 Vezi
Midori no Hibi – 02 Vezi
Midori no Hibi – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress