Meiji Tokyo Renka

Scor

Mai multe informatii despre Meiji Tokyo Renka impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Meiji Tokyo Renka
Tipe :
Episoade :
Durata :
Scor :
Sezon :
Descriere

Mei Ayazuki, este doar o liceană obișnuită. Asta până când, într-o noapte, luna este plină și roșie, ea este transportată de-a lungultimpului până îbn perioada Meiji de către Charlie, un magician auto-proclamat.
Ea ajunge în ciudatul Tokyo, din era Meiji, unde existența fantomelor este obișnuită.
Condusă de Charlie, această ajunge în sfârșit la Rakumeikan. Acolo, o asteaptă să ajungă, figurile istorice Ougai Mori, Shunsou Hishidda, Otojoriu Kawakami, Kyouka Izumi,Gorou Fujita, Yakumo Koizumi, Tousuke Iwasaki.
În timp ce discută cu aceștia, ea descoperă că este un Tamayori – persoană care vede fantome – o abilitatea foarte apreciată în era Meiji. Datorită acestor puteri, relația ei cu aceștia începe să se schimbe. Pe măsura ceea ăncepe să-i cunoscă pe acești oameni frumoși într-o nouă eră, nu se poate obișnui, iar în ea dragostea începe să crească.

Poate Mei să se întoarcă în timpul ei? Va deveni iubirea ei, o iubirea care traversează limitele timpului și spațiului?


Episoade Vizioneaza
Meiji Tokyo Renka – 10 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 09 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 08 Vezi
Meiji Tokio Renka – 07 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 06 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 05 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 04 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 03 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 02 Vezi
Meiji Tokyo Renka – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress