Kiss x Sis

Scor
Episodes

Mai multe informatii despre Kiss x Sis impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Kiss x Sis
Tipe :
Episoade :
Studio :
Durata :
Scor :
Descriere

După ce mama lui Keita Suminoe a murit, tatăl său sa recăsătorit imediat, introducând două surori în viața lui Keita: gemenii Ako și Riko. Dar din prima întâlnire fatală, un val de iubire incestuoasă pentru fratele lor mai mic ia învins pe fete, începând o înflăcărare pe toată durata vieții. Acum, la sfârșitul carierei sale de școală mijlocie, Keita studiază cu entuziasm că poate să participe la liceul lui Ako și Riko. În timp ce face acest lucru, trebuie să-și rezolve sentimentele conflictuale față de frații săi și fie să respingă, fie să cedeze înaintașilor intime ale surorilor sale.


Episoade Vizioneaza
Kiss x Sis – 12 Final Vezi
Kiss x Sis – 11 Vezi
Kiss x Sis – 10 Vezi
Kiss x Sis – 09 Vezi
Kiss x Sis – 08 Vezi
Kiss x Sis – 07 Vezi
Kiss x Sis – 06 Vezi
Kiss x Sis – 05 Vezi
Kiss x Sis – 04 Vezi
Kiss x Sis – 03 Vezi
Kiss x Sis – 02 Vezi
Kiss x Sis – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress