Ichiban Ushiro no Daimaou

Scor
Episodes

Mai multe informatii despre Ichiban Ushiro no Daimaou impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Ichiban Ushiro no Daimaou
Tipe :
Episoade :
Studio :
Durata :
Scor :
Descriere

Dreaming schimba lumea in bine, Akuto sai transferuri la Academia de magie constantă în cazul în care el se bucură de un membru virtuos clan ninja, Junko Hattori. În drum spre Academie, ei jură să facă lumea un loc mai bun împreună; cu toate acestea, situaţia ia brusc o întorsătură pentru mai rău la sosirea sa-este profeţit că el va deveni regele demon!

După se răspândeşte cuvântul destinului său, şcoala începe să se teamă de el, şi încrederea lui Junko în el se clatină. În timp ce Akuto este determinată să nu lase sa prezis viitor de control soarta lui, se pare ca şi tot ceea ce spune el şi nu serveşte doar pentru a consolida faptul că el este destinat să fie regele demon. Mai mult decât atât, el este înconjurat de un harem de fete frumoase, care fiecare au propriile planuri pentru el, variind de la aducerea-l la justiţie pentru a pur şi simplu duş-l cu dragoste. Cu puterile sale nou trezite, Akuto trebuie să facă faţă cu lista sa în continuă creştere de nenorocire şi lupta pentru a dovedi că soarta lui nu este stabilit în piatră.

(P.s : Trebui retradusa descrierea)

Episoade Vizioneaza
Ichiban Ushiro no Daimaou – 12 Final Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 11 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 10 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 09 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 08 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 07 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 06 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 05 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 04 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 03 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 02 Vezi
Ichiban Ushiro no Daimaou – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress