Godzilla 2: Kessen Kidou Zoushoku Toshi

Scor

Mai multe informatii despre Godzilla 2: Kessen Kidou Zoushoku Toshi impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Godzilla 2: Kessen Kidou Zoushoku Toshi
Tipe :
Episoade :
Durata :
Scor :
Descriere

Odată cu apariția secolului XXI, o mare parte a umanității a murit, fiind călcată de un nou maestru, Godzilla. Unii dintre puțini oameni au ajuns la stele într-un vas spațial numit Aratrum în căutarea „pământului promis”, planeta care ar putea susține viața umană. Dar planul migrației eșuează, iar rămășițele rasei umane decid să se întoarcă pe Pământ. Dar distorsiunile în spațiu și timp și distanța parcursă înseamnă că omenirea se întoarce la un Pământ complet schimbat cu aproximativ 20.000 de ani mai târziu. Întoarcerea, condusă de eroul Haruo, se pregătește să se lupte cu Godzilla pe baza unei strategii care a fost făcută de 20 de ani. Realizate cu ajutorul a două specii străine, Exif și Bilusaludo, oamenii reușesc să învingă Godzilla într-o luptă costisitoare până la moarte.

Dar victoria este de scurtă durată. Ridicând din adâncurile planetei o nouă rasă de monstru, numită „Godzilla Earth”. Evoluționându-se timp de 20.000 de ani, creatura are o înălțime de 300 de metri, cântărește peste 100.000 de tone și dispune de o putere atât de copleșitoare, încât Haruo și compania nu au de ales decât să-și facă viața.

Venind la salvarea lui Haruo, cu toate acestea, este Miana, un membru al unui trib aboriginal numit Houtua. Aceștia sunt primii oameni pe care i-au întâmpinat. Ar putea coborî de la oameni? „Zeul nostru tribal a fost distrus de Godzilla, tot ceea ce am lăsat sunt aceste ouă.” Oricine a încercat să se lupte sau să se opună lui, sa înecat în foc „, spune tribului lui Haruo, care răspunde:” Aceasta este ultima noastră speranță de recuperare a casei noastre. ”

Între timp, comandantul Bilusaludo, Galu-gu este încântat să descopere că săgețile tribului Houtua sunt fabricate dintr-un metal nanometal sau de sine stătătoare. Ea a fost dezvoltată în secolul 21 ca o armă ucigașă „anti-Godzilla” desfășurată la lupta lor decisivă, care a avut loc la poalele Muntelui Mt. Fuji, dar a fost distrusă înainte de a putea fi activată sub forma unui „Mecha-Godzilla”. Nanometalul a fost substanța sa de bază și dovada că instalația de producție poate fi utilizată în continuare.

Episoade Vizioneaza
Godzilla 2: Kessen Kidou Zoushoku Toshi Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress