Byousoku 5 Centimeter

Scor
Episodes

Mai multe informatii despre Byousoku 5 Centimeter impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Byousoku 5 Centimeter
Tipe :
Episoade :
Status :
Genuri : , ,
Durata :
Scor :
Descriere

Tohno Takaki și Shinohara Akari, doi foarte apropiați prieteni și colegi, sunt despărțiți când familia lui Akari se mută într-o altă regiune a Japoniei din cauza slujbei. În ciuda separării, ei continuă să păstreze legătura prin scrisori. Când Takaki află că familia lui se mută de asemenea, decide să se întâlnească cu Akari pentru o ultimă dată.În timp ce anii trec, ei merg fiecare pe drumul lui, iar distanța dintre ei crește și contactul dintre ei dispare. Totuși, continuă să-și amintească unul de celălalt și de timpul pe care l-au petrecut împreună, întrebându-se dacă vor mai avea șansa să se întâlnească încă o dată.REVIEW:\””Ai tânjit vreodată după cineva?Ai visat vreodată pe cineva?Ai atins „scânteia”, dar ai pierdut legătura?Te-ai simțit atât de cald, în timp ce lumea se răcea?Te-ai îndrăgostit la fel de repede ca și florile căzând din pom?*Atât de repede te îndrăgostești.” În jurul acestor mici, dar foarte interesante întrebări, se învârte ideea de bază a filmului nostru, intitulat: \””Cinci centimetri pe secundă”, ce semnifică viteza aproximativă cu care petalele florilor de cireș ating primăvara, când ele se scutură, pământul. De asemenea, petalele capătă un sens metaforic, reprezentând oamenii, ritmul alert al vieții acestora, și modul în care încep un drum împreună, dar în bătaia vântului, plini de iluzii, sunt purtați pe căi separate. Filmul este împărțit în 3 secvenţe: \””Povestea Florilor de Cireș”, \””Cosmonaut” și \””5 centimetri pe secundă”. Fiecare dintre aceste părți, reprezintă viața unui tânăr pe nume Tohno Takaki, și modul în care acesta se lupta cu sentimentele sale pentru prietena lui cea dragă, din copilărie. Pe măsură ce timpul trece, sentimentele încep să dispară, dar tânărul pare incapabil să treacă peste această dragoste. Un film superb, despre prietenie și dragoste, despre diferitele moduri prin care acestea pot fi manifestate, despre așteptare și dorință, despre timp, despre cunoaștere. O dramă sublimă, despre o iubire imposibilă, singurul obstacol în calea ei fiind distanța, iar mai apoi, așteptarea. Filmul a mai fost intitulat și \””un lanț de povestiri scurte, despre distanța lor”, și sinceră să fiu, nu mă pot gândi la ceva mai superb intitulat, fără ca nu cumva să spulber misterul acestuia.

Episoade Vizioneaza
Byousoku 5 Centimeter – 03 Final Vezi
Byousoku 5 Centimeter – 02 Vezi
Byousoku 5 Centimeter – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress