Busou Renkin

Mai multe informatii despre Busou Renkin impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Busou Renkin
Tipe :
Episoade :
Durata :
Scor :
Sezon :
Descriere

Povestea începe atunci când elevul de liceu Kazuki Muto este ucis într-o noapte salvând o fată misterioasă de un monstru, dar se trezește în dormitorul școli, crezând că a fost un vis. Totuși, descoperă curând că visul n-a fost un vis atunci când un monstru șarpe gigant îl atacă pe el și sora lui . Tokiko Tsumura, fata pe care a salvat-o, explică faptul că monstrul este un homunculus. Kazuki a fost atacat și ucis de acela, când a încercat s-o salveze. Totuși, s-a simțit responsabilă, și l-a reînviat prin punerea unui medalion Kakugane în piept, servind ca o inimă artificială.Kakugane, după cum explică Tokiko, este un dispozitiv alchimic care atunci când este activat, ia o anumită formă bazată pe utilizatorul Kakugane lui, formând un Buso Renkin unic. Buso Renkin este singurul lucru care poate distruge un homunculus. Folosindu-l, Kazuki își creează propriul Buso Renkin (\””Sunlight Heart\””, o lance mare). Împreună cu Tokiko și Buso Renkinu-l ei (\””Valkyrie fusta\””, mai multe coase), Kazuki se alătură luptei împotriva homunculilor și stăpânul lor.

Episoade Vizioneaza
Busou Renkin – 26 Final Vezi
Busou Renkin – 25 Vezi
Busou Renkin – 24 Vezi
Busou Renkin – 23 Vezi
Busou Renkin – 22 Vezi
Busou Renkin – 21 Vezi
Busou Renkin – 20 Vezi
Busou Renkin – 19 Vezi
Busou Renkin – 18 Vezi
Busou Renkin – 17 Vezi
Busou Renkin – 16 Vezi
Busou Renkin – 15 Vezi
Busou Renkin – 14 Vezi
Busou Renkin – 13 Vezi
Busou Renkin – 12 Vezi
Busou Renkin – 11 Vezi
Busou Renkin – 10 Vezi
Busou Renkin – 09 Vezi
Busou Renkin – 08 Vezi
Busou Renkin – 07 Vezi
Busou Renkin – 06 Vezi
Busou Renkin – 05 Vezi
Busou Renkin – 04 Vezi
Busou Renkin – 03 Vezi
Busou Renkin – 02 Vezi
Busou Renkin – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress