Bakumatsu

Scor
Episodes

Mai multe informatii despre Bakumatsu impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Bakumatsu
Tipe :
Episoade :
Studio :
Durata :
Scor :
Sezon :
Descriere

Bakumatsu a fost o epocă în care sufletele tinerilor au ars cu anxietate pentru viitorul țării lor. Takasugi Shinsaku, un soldat de avere de la Choshu, se strecoară la bordul unei nave guvernamentale cu tovarășul său Katsura Kogorou în căutarea unui „ceas” misterios, cu puterea de a manipula timpul și pe care guvernul dorește să-l păstreze pentru ei înșiși. În loc să permită ca această putere să cadă în mâinile greșite, Takasugi intenționează să distrugă artefactul, dar după ce a obținut-o, artefactul este furat repede, forțând perechea să-l urmeze pe hoțul misterios la sediul guvernului de la Kyoto. Cu toate acestea, când ajung în capitală, ei descoperă că guvernul a fost răsturnat și divinitatea Susanoo domnește acum în locul său. Străzile orașului și oamenii din ele sunt mult mai diferite decât cele amintite de Takasugi și Katsura. Vremurile s-au schimbat, dar misiunea lor nu a fost – Takasugi și Katsura se hotărăsc să restituie timpul și să-și salveze națiunea de forțele nefaste care încearcă să-l deturneze.

Episoade Vizioneaza
Bakumatsu – 11 Vezi
Bakumatsu – 10 Vezi
Bakumatsu – 09 Vezi
Bakumatsu – 08 Vezi
Bakumatsu – 07 Vezi
Bakumatsu – 06 Vezi
Bakumatsu – 05 Vezi
Bakumatsu – 04 Vezi
Bakumatsu – 03 Vezi
Bakumatsu – 02 Vezi
Bakumatsu – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress