Asobi Asobase

Scor
Episodes

Mai multe informatii despre Asobi Asobase impreuna cu link-ul de vizionare pot fi gasite mai jos

Info Anime
Anime: Asobi Asobase
Tipe :
Episoade :
Studio :
Genuri : ,
Durata :
Scor :
Sezon :
Descriere

Hanako, o elevă sportivă, însă prostuță, cu un stil vestimentar ciudat, joacă un joc cu o studentă transferată din America, Olivia. Totuși, energia și vitalitatea lor o irită pe Kasumi, căreia îi displac jocuri încă de când fusese șicanată de sora sa deoarece pierdea mereu. Printr-o serie de evenimente, se află că Kasumi se descurcă teribil la limba engleză. Așadar, o roagă pe colega sa, Olivia, să o ajute, doar că Olivia, pe lângă faptul că s-a născut și a crescut în Japonia, nici nu poate să vorbească engleza! Urmăriți povestea comică și imposibilă a acestor trei fete.

Episoade Vizioneaza
Asobi Asobase – 03 Vezi
Asobi Asobase – 02 Vezi
Asobi Asobase – 01 Vezi

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress