Meiji Tokyo Renka – 09

Postat de: Giambartolomei Stefan | Postat pe 7 aprilie 2019 la 00:59 | Views : 510 views

12 comentarii

Postând un comentariu îi ridicăm moralul traducătorului, și așa, probabil va vrea să traducă mai mult.

Leave a Reply

[+] Lihat Emoticon

 1. Mayura spune:

  Ce dragalasa a fost Mei ,iar aparitia lui Charlie a fost binevenita!Partea de la final a fost o surpriza!Abea astept sa vad ce urmeaza!Multumesc pentru traducere!

  • DeeDee spune:

   M-am apucat deja de ep 10, sper sa-l termina pana diseara si sa-l incarc, doar ca o sa fie o problema cu 11 si respectiv 12, urmeaza sa iau o serie noua si nu o sa pot posta 2 ep din 2 anime diferite in aceeasi zi. O sa ma stradui.
   Pupiciii

 2. Kenji spune:

  Mersi pentru episod !

 3. Esty spune:

  Cand apare ep următor? Sunt curioasă de ce se va întâmpla în continuare! Multumesc pentru traducere am cautat de mult acest anime și acum îl pot viziona.

 4. Dee spune:

  Am trimis ep 10 la Fane.
  O sa-l faca cand are timp. 🙂

  • Giambartolomei Stefan spune:

   Asa cum am spus si pe grupul de whastapp nu stiu cand il voi face pentru ca nu sunt a casa la mine sunt plecat la Roma pana Vineri seara vaoi incerca sa il fac acum si sal incarc cu netul de pe telefon nu garantez nimic. Sper sa ma intelegeti. 🙂

 5. Z-uzu spune:

  Deci povestea dansatoarei era despre Ougai și prima sa iubire 😍
  Mă bucur că poate să rămână ❣️

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress