Meiji Tokyo Renka – 06

Postat de: Giambartolomei Stefan | Postat pe 15 februarie 2019 la 13:00 | Views : 849 views

18 comentarii

Postând un comentariu îi ridicăm moralul traducătorului, și așa, probabil va vrea să traducă mai mult.

Leave a Reply

[+] Lihat Emoticon

 1. DeeDee spune:

  Vreau sa incep prin a imi cere scuze, ca mi-a fost cam foame cand am tradus si nu am fost destul de atenta, saracu’ Fane s-a straduit destul de mult sa repare.. Da’ sunt decisa, imi iau abecedar.

  Oricum, vreau sa stiu parerea voastra despre episod.

 2. Mayura spune:

  Fiecare episod din acest anime imi aduce zambetul pe buze.Dupa o zi incarcata,din cauza scolii,m-am putut bucura de acest episod incantator!Dansul si cantecul lui Mei a fost pur si simplu adorabil!Iar momentul dintre Mei si Ougai a fost asa frumos.Imi doresc ca Mei sa ramana in aceasta era impreuna cu Ougai si prietenii sai,dar mai vedem pana atunci!Multumesc pentru traducere!

 3. Ikuno spune:

  Ce frumos a fost!Mulțumesc pentru traducere!Abea aștept episodul urmator,poate vor mai fi ceva drăgălașenii intre Mei și Ougai!

 4. DeeDee spune:

  Lumeee!
  Ep 7 este tradus, trimis la Fane-boss ptr verficare si encode.
  Maine probabil o sa apara pe site, o sa fiti dezamagititi, dar si placut surprinsi. Nu spun mai mult.

 5. Heiwa spune:

  Mulțumesc pentru episod. Ce mi-a plăcut cântecul lui Mei, dar ceea ce a spus acel bărbat cu părul albastru mai deschis m-a pus în ceață rău de tot, știe cumva că Mei e din viitor sau cum? Am mai văzut seriale (da, seriale, nu anime-uri) asiatice cu călătorii în timp, și în majoritatea ajungeau să se despartă, fiecare mergând în timpul lor, sper să nu mă întristeze finalul, dar momentan o să mă bucur de anime, voi vedea la fața locului când o să se termine anime-ul ce-o fi. DeeDee, sper să ne mai aduci pe site anime-uri reverse harem, când o faci să mă anunți aici sau dacă nu pe discord, skype sau telegram. Pe discord sunt cu numele de Heiwa (Irinaaa1999).

 6. Z-uzu spune:

  Deci într-adevăr acea gheișă era acel actor celebru 😂
  Funny și sweet episod ❣️
  Și acum va rămâne oare de tot în era Meji 🤔

Copyright © 2018 - 2019 BlezingStar Fansub All Rights Reserved. Powered by Wordpress & Design by Geo-san Published by FLYTemplate

Toate fisierele si descrierile apartin proprietarilor de drept. Fisierele nu au fost create de noi si nu ne apartin. Nu ne asumam responsabilitatea fata de provenienta lor, fata de licentele asociate aplicatiilor sau fata de modul in care aceste fisiere sunt hostate. Fisierele nu sunt gazduite pe serverele noastre.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress